ورزش

کد مطلب
تعداد صفحه / اسلاید
1,300 تومان

مقدمه
ورزش شامل فعالیت هر کس با یک منظور و در محیطی متفاوت از محیط روزانه برای مسابقه، لذت بردن ، برای کسب برتری، برای پیشرفت مهارت یا ترکیبی از تعدادی از این هاست. تفاوت منظور همراه با در نظر گرفتن مهارت فرد یا گروه یا دلیری علامت مشخصه ورزش است.
بنابر این پریدن از روی یک مانع در مقابل دیدگان هزاران نفر در یک میدان سر پوشیده ورزش است در حالی که پریدن از روی یک چشمه هنگام پیاده روی در روستا فقط تلاش برای خیس نشدن پای فرد است.
انواع مختلفی از ورزش وجود دارند و انسان ها قسمت مهمی از وقت، پولو دلبستگی خود را نه فقط به عنوان شرکت کننده بلکه به عنوان تماشاگر به آن ها اختصاص می دهند .
ورزش امروزه در جهان به وسیله ای مبدل شده که انسان ها را با هم متحد و آشنا کرده و بین آن ها پیوند اخوت و برادری برقرار می کند و مهمترین هدف و وظیفه ورزش همین است ایجاد مودت و دوستی بین ورزش کاران که هر چند در میدان رقیب هم هستند اما در خارج از میدان به عنوان رفیق همدیگر می باشند .
ورزش ترکیبی از فعالیت های فیزیکی عادی و معمول و مهارت های شخصی و به عنوان تفریح و یک سری از قوانین که برای مسابقه ، لذت بردن و رسیدن به برتری است. ترکیب شخصیت هایی با مهارت های متفاوت در یک ملت، شجاعت و دلاوری آن ملت را افزایش می دهد .
تاریخچه ورزش
تمدن ها در ورزش سراسر تاریخ ، توانستند یک معامله بزرگ که تغییر اجتماع و ماهیت در ورزش است را آموزش بدهند . آن ها چیزهای بسیار جدیدی از هنر را در فرانسه ، آفریقا و استرالیا ی ما قبل تاریخ که مدرک آن در مراسمات رسمی تهیه شد را کشف کنند .
این کسب مهارت ها وابسته به سفارش مردم است که برای یافتن معانی فعالیت ها در ورزش به صورت یک مروارید گران بها می درخشد . مثلا ورزش ژیمناستیک در میان چینی ها پیشینه‌ی زیادی دارد .
ورزش های دیگر شامل : پرتاب نیزه ، پرتاب دیسک و پرش بلند و کشتی است. رسوم سنت گرایی ورزش باستانی ایرانی ، هنر زورخانه ای بود که اکنون با این روش تماس اندکی دارند . در میان دیگر ورزش های ایرانی چوگان و پرتاب نیزه هم وجود داشت. دسترسی به ورزش های عمومی با تاسیس یونان قدیم ، ایجاد شد . کشتی ، دومیدانی ، بوکس ، پرتاب نیزه ، پرتاب دیسک و مسابقه ارابه سواری نیز در آن زمان متداول بود.
بازی های المپیک هر چهار سال یک بار در دهکده‌های کوچک مثل یونان باستانبرگزار می شد و مردم سراسر جهان به این المپیک ها فرا خوانده می شدند.
وجود ورزش های منظم برای موجودات زنده مطابق المپیک قرن قدیمی و قرن حاضر است. فعال شدن موجودات برای تنظیم غذا و خوراک خود موجب منظم انجام شدن فعالیت ها برای لذت بیشتر مسابقات و فعالیت هایی مثل ماهیگیری و باغبانی است . انقلاب صنعتی موجب زیاد شدن آلودگی و فرصت نداشتن تماشاگر ورزشی برای دسترسی و تمایل به بازی های جهانی شده است. محبوبیت و تمایل داشتن مانند ماشین افزایش گر، موجب ترقی‌های حرفه ای متداول ورزشی می شود . توضیح بیشتر در تاریخچه ورزش

اهمیت ورزش
امروزه ورزش یکی از اموری است که به عناوین مختلف در جهان مطرح شده و گروه زیادی به اشکال گوناگون با آن سرو کار دارند. برخی از مردم، ورزشکار حرفه ای اند و گروهی ورزشکار آماتور . گروهی طرفدار و علاقه مند به ورزش و دیدن برنامه ها، مسابقات و نمایش های ورزشی بوده، وعده ای نیز از راه ورزش امور زندگی خویش را می گذرانند.
وزارتخانه ها و ادارات ورزشی فراوانی تاسیس شده و مخارج زیادی صرف ورزش ، ساختن استادیوم ها، مجتمع ها و باشگاه های ورزشی و نیز تهیه وسائل و لباس های ورزشی و یا تماشای مسابقات ورزشی می شود. بخش های قابل توجهی از برنامه های تلویزیون ، رادیو، مجلات و سایر رسانه های گروهی، به ورزشی و اخبار ورزشی اختصاص دارد و خلاصه ورزش یکی از اموری است که در جهان به صورت جدّی مطرح بوده و از جهات مختلف دارای اهمیت می باشد.

باور غلط ورزشی درباره سلامت
توصیه‌های نادرست و باورهای غلطی در حوزه تناسب اندام و كاهش وزن وجود دارند که می‌توانند مانع رسیدن شما به هدف‌تان شوند. این مطلب به ۹ نمونه از این باورهای رایج، اما غلط می‌پردازد. واقعیت این است که افراد به تمرین‌های مختلف، واكنش های متفاوتی نشان می‌دهند و تمرین‌هایی كه برای یك نفر موثرند، ممكن است برای فرد دیگر، کارآیی چندانی نداشته باشند. در این مواقع شما باید ورزش و تمرینی كه برای شما مفید است و مشكل‌تان را حل می‌كند، بیابید.

«دویدن روی تردمیل، در مقایسه با پیاده‌روی یا دویدن روی آسفالت، فشار كمتری به زانوها وارد می‌كند.»

یکی از مربیان ورزشی در مركز درمانی دانشگاه نیویورك می‌گوید: «دویدن، ورزشی عالی است، ولی روی زانوها اثر می‌گذارد، چون فشار ناشی از وزن بدن بر مفاصل‌ وارد می‌شود و فرقی نمی‌كند كه روی آسفالت بدوید یا روی دستگاه دوی ثابت.» او می‌گوید: «بهترین راه برای كاستن فشار وارده بر زانوها، تنوع بخشیدن به ورزش است. اگر دویدن را با سایر فعالیت‌های ورزشی كه باعث سلامت قلب می‌شوند بیامیزید، مثل نوار غلتان یا استفاده از دوچرخه ثابت، فشار وارد شده بر زانوها را كاهش می‌دهید و در نتیجه می‌توانید سال‌ها بدوید.»

باور غلط ۲
«ورزش‌های ایروبیك (هوازی)، میزان متابولیسم بدن را تا ساعت‌ها بعد از ورزش بالا نگه می دارند.»
در حقیقت این فرضیه درست است، ولی مقدار كالری مصرفی آن گونه كه شما فكر می‌كنید نیست! کارشناسان می‌گویند، درست است كه متابولیسم بدنتان بعد از ورزش ایروبیك با مقدار اندكی افزایش، همچنان ادامه می‌یابد، ولی مقدار آن از نظر آماری قابل توجه نیست. در حقیقت، این كار فقط بیست كالری بیشتر از مقدار عادی، در هر روز، مصرف می‌كند. با وجود اینكه مقدار كمی افزایش در متابولیسم، بعد از انجام ورزش‌های استقامتی دیده می‌شود، ولی نمی‌تواند نقشی اساسی ایفا كند. این مساله واقعا به عنوان موفقیت در مصرف انرژی محسوب نمی‌شود.

باور غلط ۳
«احساس سلامتی در حین ورزش نشان می دهد که زیاده‌روی نمی‌كنید.»
یكی از بزر‌گ‌ترین اشتباهات مردم این است كه وقتی یك برنامه‌ ورزشی را شروع می‌كنند، فشار زیادی را به خود وارد می‌كنند، زیرا آنها در هنگام ورزش، احساس تندرستی می‌كنند و در خود مشكلی نمی‌بینند.

پیامدهای زیاده‌روی در ورزش، یك یا دو روز بعد از ورزش آشكار می‌شود.

باور غلط ۴
«شنا كردن برای كاهش وزن عالی است.»
درست است كه شناكردن به افزایش ظرفیت شش‌ها و بزرگ كردن ماهیچه‌ها بسیار كمك می كند و استرس های اضافی بدن را از بین می برد، اما تا وقتی كه برای ساعت‌ها شنا نكرده اید، شناكردن به کاهش وزن بدن كمكی نمی‌كند.
به علت اینكه خاصیت شناوری و رانش آب، بدن شما را حمایت می‌كند، فعالیت بدنی شما هنگام راه رفتن در آب كمتر از راه رفتن در شرایط عادی می‌شود.
وقتی از آب بیرون می‌آیید، احساس گرسنگی شدیدی می كنید که ممكن است موجب شود كه بیشتر از حالت معمولی غذا بخورید و این موضوع، پیروی از یك رژیم غذایی را سخت می‌كند.

باور غلط ۵
«تمرینات یوگا برای تمام انواع كمردردها توصیه می‌شود.»
واقعیت این است كه یوگا می‌تواند به بهبود كمردرد كمك كند، ولی نه برای هر نوع كمردردی.

اگر كمردرد شما منشأ ماهیچه‌ای داشته باشد، برخی از حركات كششی و بعضی وضعیت‌های یوگا می‌تواند به شما كمك كند، ولی اگر كمردرد شما ناشی از مشكلات دیگری باشد (مثل بیماری دیسك كمر)، به نظر نمی‌آید كه یوگا بتواند كمكی كند، بلكه باعث بدتر شدن مشکل و درد بیشتر خواهد شد.

باور غلط ۶
«اگر در حال ورزش كردن عرق نكنید، یعنی به اندازه‌ كافی فعالیت بدنی ندارید.»
عرق كردن، لزوما نشان دهنده‌ فعالیت سخت بدنی نیست. بدن شما از این طریق دمای خود را پایین می‌آورد. بدون عرق كردن هم می‌توان مقدار قابل توجهی انرژی مصرف كرد. شما می توانید پیاده‌روی یا بدن‌سازی سبك را امتحان كنید.

باور غلط ۷
«كار كردن با وسایل چربی‌سوز، چربی شكم را از بین می‌برد.»
چیزهایی را كه در تبلیغات می‌بینید، باور نكنید. دستگاه چربی‌سوز ممكن است به محكم كردن ماهیچه‌های بخش میانی بدن كمك كند و حالت بدن را متناسب نماید، ولی توانایی مشاهده ی ماهیچه‌های شكمی، ‌با مقدار كلی چربی بدن متناسب است. اگر چربی‌های شكمی‌ خود را از دست ندهید، ماهیچه‌های شكمی‌ را نخواهید دید.

اما آیا استفاده از این دستگاه‌ها می‌تواند به شما در كم كردن چربی‌های شكم كمك كند؟ كارشناسان می‌گویند: نه!

شما نمی‌توانید قسمت خاصی از بدنتان را در نظر بگیرید و چربی‌های آن قسمت را بسوزانید، بنابراین این دستگاه‌ها نمی‌توانند به كاهش وزن در آن قسمت‌های بدن كمكی كنند. برای سوزاندن چربی بدن، باید تمریناتی را انتخاب كنید كه هم شامل ورزش‌های كمك كننده به قلب و عروق و هم شامل ورزش‌ها و تمرینات استقامتی هستند.

باور غلط ۸
«دستگاه‌های ورزشی، مطمئن‌ترین راه برای ورزش هستند و به كمك آنها همیشه می‌توانید به روشی علمی و صحیح، ورزش ‌كنید.»
ممكن است فکر کنید كه یك دستگاه ورزشی، بدن شما را در وضعیتی درست تنظیم می‌كند و باعث می‌شود تمام حركات را به روش صحیح انجام دهید. این گفته، زمانی درست است كه دستگاه مورد نظر برای قد و وزن شما به طور دقیق و صحیح تنظیم شده ‌باشد. این نظر كارشناسان است.
تا زمانی یك مربی ورزشی و یا فردی كه شایستگی لازم را دارد، تنظیمات لازم را برای شما انجام ندهد، در شیوه‌ ورزش كردن دچار اشتباهات فراوانی خواهید شد و اگر بدون نظارت مربی، با هر دستگاهی و یا حتی بدون استفاده از دستگاه ورزشی ورزش کنید، خطر آسیب‌ دیدن بدن خود را افزایش خواهید داد.

باور غلط ۹
«اگر می‌خواهید ورزش برایتان مفید باشد، باید در هنگام ورزش كردن، اندكی احساس درد كنید.»
از بین تمام شایعات پخش شده در مورد پرورش و زیبایی اندام، كارشناسان معتقدند كه بحث بدون رنج، چیزی به دست نمی‌آید، بیشترین خسارت را به افراد می‌زند.
درست است كه یك یا دو روز بعد از ورزش، نوعی درد را در عضلات احساس خواهیم کرد، ولی این حس تفاوت بسیاری با درد عضلات در هنگام ورزش كردن دارد.
شما نباید در هنگام انجام فعالیت ورزشی، احساس درد و ناراحتی كنید، زیرا در غیر این صورت یا حركات را به روشی غلط انجام می‌دهید و یا از قبل، نوعی آسیب‌دیدگی داشته‌اید.
كارشناسان، ورزش با درد را توصیه نمی‌كنند. اگر در حین ورزش، در بخشی از بدن احساس درد كردید، ورزش را متوقف كنید. بعد كمی‌ استراحت كنید تا درد متوقف شود. اگر نشد و یا با ورزش مجدد، دوباره درد شروع یا حتی بیشتر شد، به پزشك مراجعه كنید.

شایع‌ترین آسیب‌های عضلانی در ورزش
هر سال حدود ۴ درصد از ورزشکاران به دلیل یک آسیب ورزشی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند. این موضوع بسیار طبیعی است، زیرا هر نوع فعالیت بدنی، حتی پیاده‌روی نیز اگر درست انجام نشود، در طولانی‌مدت به ماهیچه‌ها و مفاصل آسیب می‌رساند. از سوی دیگر احتمال بروز آسیب در ماهیچه‌ ها و تاندون‌ها و حتی در موارد نادر، شکستگی استخوان نیز در ورزشکاران بیش از مردم عادی است. پس، چه بهتر که هنگام ورزش، احتیاط‌های لازم را به عمل آورید تا احتمال بروز آسیب‌های جسمی‌ به حداقل برسد.
ساختار بدن هر انسانی متفاوت از دیگری است و در برخی ساختارها، نقاط ضعیفی وجود دارد که می‌تواند احتمال آسیب‌های ورزشی را افزایش دهد؛ به عنوان مثال آسیب‌دیدگی اعضای پایینی می‌تواند به دلیل داشتن کف پای صاف ، بلندی یا کوتاهی قد در مقایسه با قد طبیعی و زانوهای پرانتزی باشد، اما دلیل اصلی این آسیب‌ها، بد آماده کردن بدن خود برای ورزش است.
برای انجام تمامی فعالیت‌های ورزشی ابتدا باید بدن خود را گرم کنید تا ماهیچه‌ها نرم شوند. حرکات کششی، عملکرد ماهیچه‌ها را بهبود می‌بخشد و بهترین حرکت برای پایان ورزش و آرام کردن بدن … .

ادامه مطالب در فایل شامل موضوعاتی چون :

کوفتگی
گرفتگی عضلات
کبودی
کشیدگی عضلات
دلایل برای ورزش بیشتر
با ورزش خوش‌اخلاق‌تر می‌ شوید
با ورزش میی توانید به جنگ بیماری‌ ها بروید
با ورزش می‌توانید جلوی چاقی را بگیرید
با ورزش می‌توانید عضلاتتان را تقویت کنید
ورزش، نسخه بدخوابی است
ورزش، سالم‌ترین تفریح است
ورزش اول صبح
ساعت بدن
وقتي پاي بي‌خوابي به ميان مي‌آيد
وقتي پاي بي‌خوابي به ميان مي‌آيد
وقتی دیرتر بهتر است
بهترين ساعت ورزش را براي خودتان پيدا کنيد
ايجاد عادت ورزش کردن
بعد از ورزش، عضلاتتان می‌گیرد؟
کشش عضلانی
ورزش سنگین، ممنوع!
استفاده از حوله داغ
وارد کردن شوک به محل درد
شنا کردن
حرکت کردن
ماساژ دادن، راهکاری موثر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.